Lähtö perjantaina Makasiiniterminaalista klo 10.00 ja saapuminen Tallinnaan klo 11.30. Lähtö bussilla kohti Toilaa. Matkalla poiketaan mielenkiintoisessa seppämuseossa, jossa nautitaan myös kevyt lounas ja snapsit.
Saapuminen Toilan kylpylään noin klo 17 ja majoittuminen, päivällinen ja mahdollisuus seurata varietee-esitystä kylpylän ravintolassa.

Lauantaina lähtö Sinimäkien museolle klo 9.30 Tutustuminen taistelupaikkoihin noin klo 13.30 asti, jonka jälkeen siirtyminen Narvaan. Narvassa on hieman aikaa kierrellä, käydä lounaalla jne. ja klo 15 on opastettu kierros Hermannin linnassa. Noin klo 17 lähtö Narvajoen vartta kohti hotellia ja matkan aikana tutustutaan joihinkin muistomerkkeihin ym. Päivällinen hotellilla.

Sunnuntaina klo 9 suuntaamme kohti Tallinnan Lagedia ja siellä tutustutaan Johannes Törsin Vapautusmuseoon, jossa on varsin paljon materiaalia Viron vapaussodan sekä II maailmansodan ajoilta. Esittelyn lopuksi nautitaan lounas.

Laiva Helsinkiin lähtee klo 17.00 ja Helsingissä ollaan klo 18.30.
Matkan hintaan sisältyy matkat Helsingin satamasta samaan paikkaan takaisin, majoitus kylpylässä puoliohoidolla, kylpylän vapaa käyttö, kaikkien museoiden pääsymaksut, lounas perjantaina ja sunnuntaina sekä oppaan palvelut. Sotilasasiantuntijana matkoilla on everstiluutnantti evp Jukka Salminen.

Bussimatkojen aikana pidetään myös monia tietoiskuja mm suomalaisten osuudesta Viron vapaussodassa, metsäveljistä jne.

Yhteydenotot kohdasta "palaute"

Katso kuvat edellisestä matkasta

matkat-2